Канал 77 носи ме на одмор, спонзор Аурора Турс

Трета недела трета среќа за уште еден слушател на Канал 77, учесник во наградниот квиз заедно со Аурора турс.

Стани потенцијален добитник на all inclusive одмор за двајца во Хургада, Египет.

Следи ги инструкциите на водителите и брзо и едноставно учествувај во наградната игра на Канал 77 и Аурора турс.

Канал 77 и Аурора турс ве носат на одмор од соништата во Хургада, Египет.

Правила на играта


Во етер
Наслов
Изведувач

Background