Македонскиот продуцент Нино Манчини за својот роденден наместо торта почести со 6 бесплатни техно траки

Македонскиот продуцент и DJ, Нино Манчини за својот 29ти роденден наместо торта тој своите фанови ги почасти со бесплатна компилација од 6 авторски техно траки кои се комбинација од најнови и постари изданија.

Компилацијата можете да ја симнете од следниот линк.

Нино Манчини својата музичка кариера започна да ја гради помеѓу македонските и италијанските клубови каде што доби голема подршка од многу светски издавачки куќи и продуценти.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background