Маја Бабиќ: Невозможно е концертите да се преселат во он-лајн просторот уште повеќе да се уновчат (видео)

Во ситуацијата таква каква што е , тешко  барем во блиска иднина ќе може концертите да се преселат во он-лај просторот, посебно тоа и да донесе заработувачка, изјави  Маја Бабиќ од Асоцијацијата од ,,инвент“ индустријата , во гостувањето во емисијата ,,Стадион“ на Канал 77.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background