Моника Симоновска од Скопје е добитник на паметен часовник HUAWEI Band 4 во наградната игра на Радио Канал 77

Моника Симоновска од Скопје е добитник на паметен часовник во наградната игра ‘Биди ти музички уредник’’ на Радио Канал 77.

Избор слика


Во етер
Наслов
Изведувач

Background