Ноќен Експрес – Емисија 19

Тема на емисијата: „Трет пат по којзнае кој пат“ со гости:Гости: Бранко Героски, Павле Трајанов и Бранимир Јовановиќ.
Телефонски гости во живо јавување, телефонска анкета:Јанко Бачев, Јове Кекеновски, Лилјана Поповска и Ивон Величковски…
Карикатурист: Методи Андонов.
Музика во живо: Криптон


Во етер
Наслов
Изведувач

Background