Сите добитници од третата недела на наградната игра на Канал 77 – „Ги плаќаме вашите сметки“

Ова се добитниците од третата недела на наградната игра на Канал 77 „Ги плаќаме вашите сметки“ поддржано од FlexCredit.

 

Наградната игра продолжува и наредната недела, за учество пополнете ја апликацијата.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background