Со Дани и Пеце „На крајот на овој свет“

Дани Димитровска и Петар Младеновски од Супер Хикс здружија музички сили и моќни мисли за низ видео да пратат една важна, универзална порака. Име и е „На крајот на овој свет“, а отвора очи или потсетува на многу важни теми.

Во потсетувањето на она што е важно им помогнаа и нивните колеги од музичката сцена, секој на свој начин и во препознатлив стил. Видеото можете да го погледнете во прилог.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background