Холивудскиот актер Кијану Ривс е ѕвездата во новата видео игра „Cyberpunk 2077“

Кијану Ривс е ѕвездата на новата футуристичка видео игра „Cyberpunk 2077“ која ќе биде пуштена во продажба на 16 ти април 2020 година.

„Cyberpunk 2077“ е направена како продолжение на антологиската игра од 1988, а случувањата сега се одвиваат 57 години подоцна отколку во оригиналната верзија.

Во видеото, се појавува познатиот холивудски актер Ривс кој го потврдува датумот з акомерцијална употреба на оваа видео игра, а со овој потег креаторите на играта ја разбудија љубопитноста на гејмерите ширум светот.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background