EYE CUE остануваат фокусирани на европскиот пазар

Откако Европа ги запозна со настапот на евровизиската сцена во 2018. година, Eye Cue остануваат фокусирани на освојување на европската музичка сцена.

Во случајов и во периодов, со настапи во Лондон, но и со уште еден сингл на англиски јазик. Со „Love me Hate me“, продолжи листата со позитивни коментари од фановите.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background