виц

Дошле Тошо и Цацко во коцкарница и одлучиле да ја пробаат среќата на рулетот. Собрале сè што имале по џебовите, но не можеле да се договорат на кој број да го стават влогот, па Трпе предложил: – Цацко, ајде вака. Колку пати си имал секс со жена ти месецов? Цацко се замислил па кажал: – […]

Како Мујо во ова модерно општество зборува англиски? Пр: Самоубиец на англиски е “Only killer” или носи се е “Carry your self”. Погледнете ги и останатите. Pričam Sam sa sobom – I’M TALKING ALONE WITH THE ROOM. Računaj na mene – CALCULATE ON ME Čekanje u redu za hljeb – WAITING ALL RIGHT FOR BREAD […]

Две баби муабетат: Магдо мори, шо праиш? Мори, шо да праам? Е, шо ќе праиш.

Трпе легнал на паркиралиште и спие. Дошол полицаецот, го буди и му вели: Разбуди се, Трпе! Не си ти кола! Па, не си ни ти пајак – одговара Трпе.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background