Горанчо Крстев

Во Македонија се врти еден виц во кој на прашањето „Кој ја предводеше дигитализацијата во вашата компанија?, одговорот е „па корона вирусот“, вака деканот на ФИНКИ, Иван Чорбев пластично го објасни процесот на дигитализација изминатата година во светот , па и во Македонија при неговото гостување во емисијата Стадион на Канал 77. ,,Ако степенот на […]

Горначо Крстев е првиот градоначалник кој е позитивен на тестот за коронавирусот. Тој вели дека засега се чувствува добро, и нема симптоми на вирусот. „Добро се чувствувам, јас , мојата сопруга и децата. Пред три дена децата направија тест, и девојката на мојот син, која излезе негативна. Засега немаме со сопругата никакви проблеми, ниту симптоми, […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background