Драган Ковачки

„Не сум сеуште избркан, меѓутоа факт е дека се носат одредени законски измени кои што ќе и овозможат на постоечката власт тоа да го направи, мојот став го знаете, тоа е против уставно и на тоа ќе останеме”, изјави членот на Извршниот комитет на ВМРО ДПМНЕ, полковникот Драган Ковачки во емсијата „Стадион” на Радио Канал […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background