екологија

Велиан Јагев по вокација е шумарски инженер, по хоби е фотограф кој љубовта кон природата ја преточил во илјадници слики на инсекти, птици, животни и познати и непознати и недопрени предели од човекот ширум нашата прекрасна Македонија. Ентузијазмот на Јагев веќе 12 години живее по планините, реките, езерата и полињата како упорна, трпелива на прв […]

Дури 11 пати била блокирана и одблокирана Општината Пробиштип во изминатите 3,5 години, а долгот изнесувал 30 милиони евра. Ова во емисијата Стадион на Канал 77, го кажа градоначалникот Дрган Анастасов, кој за неговиот претходник Тони Тоневски, очекува институциите да одговорат барем по една поднесена пријава. Според Анастасов имало и анонимни пријави, како и пријави […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background