Иван Јорданов

Во денешната емисија „Стадион“ на Радио Канал 77, соочување имаа актуелниот градоначалник на опшина Штип, Сашко Николов и против кандидатот од опозициската партија ВМРО ДПМНЕ, Иван Јорданов. Јорданов со обвинувања до Николов дека пропагандата на СДСМ е амнестирање на одговорноста од претходниците. „Фактите се дека Клиничката болница до 2016 година беше оставена до одредено ниво […]

Консензус за одржување на попис не постои, клучно е сите политички чинители да се вклучени во процесот. ВМРО-ДПМНЕ не бара да не се потпише Закон за попис, ниту пак е против пописот, но сомнителни се повеќе работи околу самата операција, изјави за емисијата „Стадион“ на Радио Канал 77, пратеникот на најголемата опозициона партија, Иван Јорданов. […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background