Оливер Спасовски

При денешното гостување на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во емсијата „Стадион“ на Радио Канал 77, беше запрашан дека почитувач на верски слободи, верник е, меѓутоа во Министертсво за внатрешни работи или на друго место кога комуницира со високи јавни црковни велокодостојници или кога бакнува рака дали размислува дека е министер за внатрешни работи, […]

Баслословните суми за користењето на хелихоптерот, политички се пумпаат вели министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во емисијата „Стадион” на Радио Канал 77. Тој вели дека трошоците за летање на еден ден со хелихоптер е 2000 евра. „Во однос на користењето на полицискиот хелихоптер, овој одел воздухополовство во МВР се користи во секоја една прилика […]

„Не сум сеуште избркан, меѓутоа факт е дека се носат одредени законски измени кои што ќе и овозможат на постоечката власт тоа да го направи, мојот став го знаете, тоа е против уставно и на тоа ќе останеме”, изјави членот на Извршниот комитет на ВМРО ДПМНЕ, полковникот Драган Ковачки во емсијата „Стадион” на Радио Канал […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background