спањак

Уште како мали можевме да забележиме дека спанаќот е многу здрава храна која дава сила и енергија, гледајќи ги цртаните со Попај. А науката потврдува дека треба да се јаде спанаќ против карцином и срцеви заболувања. Па, еве што велат најновите истражувања за оваа здрава храна. Спанаќ против карцином Студиите покажуваат дека консумацијата за зелени […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background