УПОЗ

На почетокот на емисијата „Стадион“ на Канал 77, првиот човек на ССМ, Дарко Димовски беше прашан дали знае како е да се работи во реалниот сектор во производството и некогаш во животот работел. Димовски рече дека не само што знае, туку почнал да заработува од својата 17-та година. -За сите тие душегрижници да кажам дека […]

https://youtu.be/b19eVgOvqeQ

Во етер
Наслов
Изведувач

Background