Фросина Ременски

Во партијата не сум од вчера и воопшто не мислам дека е продуктивна дебата за Меѓународен сојуз, Фросина Ременски и СДСМ. Тоа го сметам како пропагандно субверзивно делување, рече во емисијата Стадион, Фросина Ременски, која ја поднесе својата кандидатура за претседател на партијата. -Да го вратиме возот на победничките шини. Имаме повеќе време до 2024 […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background