Stadion

Она за што се залагавме и се залагаме и дипломатско решавање на конфликтот тоа е сега малку повеќе комплицирано поради состојбите, но нашата позиција принципиелна пред почетокот на воениот конфликт, пред  ескалацијата беше повикот на испраќање за деескалација на состојбата и тоа беше став од повеќе причини“, изјави министерската за одбрана Славјанка Петровска, во денешното […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background