Ноќен Експрес

Страна: 3

За нашата плејлиста секогаш да биде по твој вкус, ни треба твоето мислење да ни кажеш што ти се допаѓа. Направи ја со нас најновата плејлиста за во етер и слушај баш она што го сакаш, додека си на работа, во твојот автомобил, готвиш, одмараш или играш баш по твое. Истражувањето е завршено. Правила – […]

Во Велес едно училиште за струја плаќа од  40.000 до 60.000 денари, додека за ѓубрарина и собирање отпад и по 3000 евра. Ова во емисијата „Стадион“ го кажа пратеникот од Велес, Ненад Коциќ, кој го изнесе и примерот со загубарот „Колска“, компанија која добива месечна сметка за ѓубрарина од 4000 евра! -Не сум чул некој […]

13.06.2023 Јовановска Мила е добитничка на патување за двајца во Римини во наградната игра „биди ти наш музички уредник“ на Канал 77, поддржано од Escape travel, која се одржа во месец мај. Во прилог е видео од извлекувањето:

Артан Груби е името кое што најчесто се споменува како премиер на „техничката влада “ која што треба да се формира пред следните парламентарни избори, според направениот договор на актуелната власт-СДСМ-ДУИ, тој да биде Албанец. Сепак во последно време почна да фигурира и уште едно име, Лазар Еленовски, поранешен политичар, сега бизнисмен, со татко Македонец, […]

За нашата плејлиста секогаш да биде по твој вкус, ни треба твоето мислење да ни кажеш што ти се допаѓа. Направи ја со нас најновата плејлиста за во етер и слушај баш она што го сакаш, додека си на работа, во твојот автомобил, готвиш, одмараш или играш баш по твое. Истражувањето е завршено. Правила – […]

Вкупно 54 млади луѓе од Харвард ја посетија Македонија и регионот на иницијатива на македонец и србин кои се запознале токму на овој универзитет. Во емисијата „Стадион“ на Канал 77 македонецот Тале Локвенец кој дипломирал на Харвард вели дека целта на посетата и самиот настан не е Отворен Балкан, иако многу се дискутирало за ова. […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background